top of page

Sociaal Ondernemer

 

Sabine Megens de Meza

Ik ben een sociaal ondernemer met een hart voor de zorg en de mensen.

 

Evergreen Wonen ben ik opgestart omdat bestaande voorzieningen waar mensen beschermd kunnen wonen, verdwijnen. Het aantal ´plaatsen´ in de ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg neemt sterk af. Mensen wordt gevraagd langer thuis te wonen. Scheiden van wonen en zorg heet dat. Maar dan moeten er wel goede alternatieven zijn.  Coöperatieve woonvormen kunnen daarin voorzien, maar ze komen nog maar heel beperkt van de grond. Ik wil me inzetten voor het versnellen en versterken van initiatieven.

 

Mijn passie ligt bij innovatie en het verbinden van mensen. Ik combineer mijn ervaring vanuit marketing en zorg. Mijn overtuiging is 'Alleen kom je ver, maar samen kom je verder'.

 

Werkervaring

Ondernemer

Evergreen Wonen 

2015-nu

Evergreen creëert maatschappelijk betrokken woonconcepten specifiek voor senioren en mensen met een zorgvraag. Evergreen brengt vraag en aanbod bij elkaar door middel van co-creatie. Dit doe ik door het verbinden van doelgroepen op basis van gelijkgestemdheid en daar een bijpassend (nieuw) pand en financieer bij te vinden. Evergreen levert toegevoegde waarde in de vorm van advies, conceptontwikkeling en community management.

Beleidsmaker zorg

Zilveren kruis Achmea

2006-2015

Bij Zilveren Kruis Achmea ben ik werkzaam geweest als manager, beleidsmaker, inkoper en conceptontwik-kelaar. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van onderscheidende waardeproposities vanuit consumer insights. Daarnaast heb ik de transitie van Agis en Zilveren Kruis begeleidt. Als senior inkoper Huisartsenzorg & Integrale zorg ben ik actief geweest op het ouderenzorg-dossier.

Als marketing professional ben ik werkzaam geweest bij een aantal grote financiële instellingen in verschillende rollen zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast heb ik in 2008 mijn eigen bedrijf Lemonminds opgericht voor freelance opdrachten op het gebied van marketing, communicatie en business development. 

Marketing adviseur

o.a. ASR, Florius en Lemonminds 

1999-2014

Over evergreen 

De naam evergreen staat voor nostaligie, (for)ever young en duurzaamheid. In het logo heb ik gekozen voor een levensboom waar de mens centraal staat met ondersteuning van de community.

Droomklussen 

Bewoners faciliteren in het realiseren van hun woondromen.

 

Zorginstellingen en corporaties helpen om waarde toe te voegen aan hun vastgoedvraagstukken.

 

Ontwikkelen van nieuwe businessmodellen op zorg samen met financieerders. 

 

 

 

Suzannapolder 31

3825 LP Amersfoort

Bel mij:

o6 14309319

  • IN
  • FB
  • TW
  • PIN

©2015 by Evergreenwonen.nl.

bottom of page