top of page

Proeftuinen

Hieronder staan een aantal voorbeelden van woonconcepten die Evergreen Wonen, samen met bewoners en partners, aan het ontwikkelen is. De behoefte van de bewoners staat centraal in deze en mogelijke nieuwe concepten.

Taki Tori

Woonconcept Surinaamse ouderen 

2015-nu

Gemeenschapshuys

Woonconcept Krimpgebieden

2015-nu

Nieuwe concepten

Nader te ontwikkelen 

2016 - verder

Op dit moment is Evergreen Wonen in gesprek met een aantal organisaties voor nieuwe concepten. De doelgroep voor deze concepten zijn senioren of mensen met een (tijdelijke) zorgvraag. 

 

 

 

In de krimpgebieden in Nederland neemt de vergrijzing dubbel zo hard toe dan in andere gebieden. De voorzieningen trekken weg en bewoners in die gebieden zijn genoodzaakt om de zorg op een andere manier te organiseren. De behoefte is om juist 'oud' te worden in het eigen dorp. Het concept van het Gemeenschapshuys zou een nieuwe woon- en leefvorm van een sociale entiteit in de krimpgebieden kunnen worden.

Evergreen Wonen en Maek Studio hebben een collectieve woonvorm ontwikkeld voor Surinaamse ouderen. We willen groepen bewoners bij elkaar brengen die een aantal gelijke waarden met elkaar delen, de Surinaamse achtergrond is de fundering. We willen betaalbare en levensbestendige woonomgevingen via co-creatie met de toekomstige bewoners gaan ontwikkelen.

Suzannapolder 31

3825 LP Amersfoort

Bel mij:

o6 14309319

  • IN
  • FB
  • TW
  • PIN

©2015 by Evergreenwonen.nl.

bottom of page