top of page

Diensten

Evergreen Wonen brengt vraag naar woningen en aanbod van leegstaand (zorg)vastgoed bij elkaar via co-creatie. Elk leegstaand pand doorloopt een productieproces vanaf het moment dat het pand beschikbaar wordt gesteld door de eigenaar tot de oplevering van het nieuw herbestemde pand.

 

Door co-creatie met groepen gelijkgestemden te organiseren kan er geinvesteerd worden in maatschappelijke meerwaarde voor klanten, krijgt leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming en ontstaat een uniek woonconcept wat aansluit op de cultuur en de behoefte.

 

Via communities worden groepen mensen bij elkaar gebracht die gezamenlijk een pand willen herbestemmen, om te laten voldoen aan hun woonwensen. De bewoners kunnen na co-creatie op eeen traject intekenen om in de koop/huur woningen in het herbestemde pand te wonen. 

Advisering

De zorg en maatschappij is volop in beweging. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee. Deze veranderingen bieden ook nieuwe kansen. Evergreen Wonen heeft veel ervaring met strategische vraagstukken op het gebied van marketing en zorg en kan van dienst zijn bij het vormgeven van een visie en het denken in mogelijkheden.

De vraag naar vernieuwende woonvormen waar het mogelijk is om bijvoorbeeld met verschillende generaties samen te wonen, te werken, en te voorzien en mee te groeien in verschillende zorgbehoeften neemt toe. Evergreen Wonen werkt concepten uit op basis van een sterke 'WHY' - het gaat namelijk niet om wat je doet, maar waarom je het doet.

Creëren van een eigen sociale gemeenschap op basis van gelijke waarde. Een gemeenschap met een coöperatief karakter; samen wonen op basis van wederkerigheid. Evergreen Wonen kan dit proces faciliteren. Daarnaast werkt Evergreen Wonen samen met partners waarbij elke partner voordeel geniet. 

Conceptontwikkeling
Communitymanagement

'Samen creëren

                  van woondromen'

 

 

Artikelen 
& nieuws
Zelfbouwcafe  
cooperatieve woonvormen

Donderdag 21 januari 2016

​​

We nodigen (actieve) burgers, ondernemers, instellingen en andere geïnteresseerden uit om op donderdagavond 21 januari coöperatieve woonvormen gezamenlijk een impuls te geven. Locatie is de Rooie Cent, Hooglandseweg Zuid 34, Amersfoort.

Qualify Self

Woensdag 2 december 2015

​​

Jeroen Kemperman geeft een korte presentatie over ‘Briljante business modellen’ op het snijvlak van Wonen en Zorg. Sabine Megens, Onno Kamphuis en Peter Bisschop voegen daar hun ervaringen met concrete initiatieven aan toe. 

InPlacement Achmea

Maandag 1 december 2015

​​

Achmea is in juni 2015 gestart met inplacement. Inplacement is een plek om te ondernemen. Ondernemende en ambitieuze medewerkers die willen werken aan een nieuwe toekomst vormen samen een multidisciplinaire groep. 

Suzannapolder 31

3825 LP Amersfoort

Bel mij:

o6 14309319

  • IN
  • FB
  • TW
  • PIN

©2015 by Evergreenwonen.nl.

bottom of page